Wednesday, February 9, 2011

U! si Beyonce vin la festivalul de la Glastonbury

U2 _i Beyonce vin la festivalul de la Glastonbury
Foto: Hepta
Trupa U2 si cintareata Beyonce Knowles vor fi, alaturi de trupa Coldplay, capete de afis la editia din 2011 a festivalului de la Glastonbury (Marea Britanie), informeaza contactmusic.com.Conform site-ului Holymoly.com, U2 vor concerta la Glastonbury pe 24 iunie, Beyonce pe 25 iunie, iar Coldplay vor canta in ultima seara a evenimentului, pe 26 iunie.

esi nu a mai concerta la Glastonbury inainte, Beyonce a mai participat la editia din 2008 a festivalului, cand sotul sau Jay-Z a fost cap de afis.La editia 2010 a fesivalului, trupa U2 si-a anulat participarea din cauza unei operatii pe care Bono a suferit-o la spate.Festivalul de la Glastonbury a fost lansat dupa moartea lui Jimi Hendrix, in 1970. Participantii la prima editie au platit o lira sterlina, primind in schimb lapte de la ferma si putandu-i asculta pe Marc Bolan si Al Stewart.O perioada, festivalul nu a mai fost organizat anual, insa in anii '90 a capatat anvergura internationala pe care o are si in prezent. Evenimentul a permis unor trupe precum Radiohead, care au cantat la Glastonbury in 1997, Coldplay, dupa reprezentatia din 2002, sau Muse, prin concertul din 2004, sa isi croiasca drumul catre succes.Editia din 2011 a Festivalului de la Glastonbury, unul dintre cele mai mari evenimente de gen desfasurate in aer liber din lume, organizat la Worthy Farm din comitatul Somerset, va avea loc in perioada 22 - 26 iunie, relateaza Mediafax . Multi considera ca editia din 2011 va fi ultima organizata de Michael Eavis, inainte ca festivalul de la Glastonbury sa isi ia o "vacanta" de un an, in 2012 - pentru a nu se suprapune cu Jocurile Olimpice de la Londra - si ca acesta sa predea conducerea comitetului de organizare catre fiica sa, Emily, incepand din 2013.Organizatorii Festivalului de la Glastonbury pun in vanzare in fiecare an 137.500 de bilete pentru publicul larg. Festivalul are o capacitate totala de 177.500 de locuri. Biletele pentru editia de anul viitor a festivalului au fost deja epuizate. Recomanda unui prieten

Te-ar putea interesa:
  • Festivalul de la Glastonbury implineste 40 de aniFestivalul de la Glastonbury implineste 40 de ani

    Festivalul de la Glastonbury sarbatoreste 40 de ani, cu 170.000 de participanti la editia din acest an, care are loc de vineri pana duminica, pe terenurile unei ferme din tinutul englez Somerset, cu nume precum Gorillaz, Snoop Dogg, Shakira si Willie Nelson pe afis, potrivit AFP.

  • Muse si Stevie Wonder participa la festivalul de la GlastonburyMuse si Stevie Wonder participa la festivalul de la Glastonbury

    Muse si Stevie Wonder au fost desemnati al doilea, respectiv al treilea cap de afis la festivalul de la Glastonbury, alaturandu-se astfel trupei U2, anuntata anterior drept primul headliner al evenimentului, a anuntat Michael Eavis, organizatorul acestuia, citat de nme.com.

  • U2, Prince si Coldplay, la festivalul Glastonbury 2011

    Trupa britanica U2 si muzicianul american Prince si-au confirmat prezenta la editia din 2011 a festivalului Glastonbury din Marea Britanie, iar trupa Coldplay se afla in negocieri avansate pentru deveni cel de-al treilea cap de afis la acest festival, afirma thesun.co.uk.

  • Gorillaz canta la Festivalul de la Glastonbury in locul trupei U2

    Grupul Gorillaz va inlocui trupa U2 la Festivalul de la Glastonbury (Marea Britanie), dupa ce formatia irlandeza si-a anulat mai multe concerte pentru ca solistul ei, Bono, a fost operat la spate, informeaza bbc.co.uk.

  • Ultimele bilete pentru Festivalul de la Glastonbury, epuizate intr-o ora

    Ultimele bilete puse in vanzare, duminica, pentru editia din 2010 a Festivalului de la Glastonbury, din Marea Britanie, s-au epuizat intr-o ora si sapte minute, informeaza bbc.co.uk.

Mesaje (0)
Scrie mesaj

No comments:

Post a Comment